Testimonis

“La mare té 83 anys i fa uns mesos es va trencar l’húmer. A partir d’aquí, una hospitalització i complicacions greus fins que vam decidir conjuntament que una residència era la millor opció per a ella. La treballadora social ens va derivar a XARXAgran, i en poques setmanes vam trobar lloc en una residència àmplia, de qualitat, amb jardí... Estic molt content amb XARXAgran i el recomano plenament. Són ràpids, atents i tenen un contacte directe amb les residències. De l’1 al 10 li poso un 11. No sé què hauríem fet sense XARXAgran, de veritat.”

Jordi, familiar – Vallirana

“XARXAgran és una eina molt potent perquè dóna més visibilitat a centres com el nostre i pel tracte personalitzat que ofereix als usuaris. Des de Neuro Amunt ens ha servit per visualitzar-nos i hem aconseguit l’ingrés d’una persona que necessitava un centre de dia. Creiem que hi ha marge per potenciar XARXAgran, sobretot en el pas que va de les derivacions als ingressos, però vull destacar-ne la gratuïtat i l’accessibilitat d’una web molt visual que busca ràpidament el servei que necessites”.

Ariadna Navalón, Directora del Centre de Dia Neuro Amunt – Barcelona

“Com a treballadora social em trobo sovint amb situacions que requereixen d’una resposta urgent, una persona gran que ha empitjorat de forma sobtada, per exemple, i uns familiars que demanden solucions immediates. XARXAgran constitueix una alternativa àgil i efectiva, dóna una resposta ràpida mitjançant una informació real i actualitzada, d’un gran coneixement del sector, i això alleugera les necessitats familiars i del mateix usuari.”

Ester Moliner, Treballadora Social – Cornellà de Llobregat